Sponsor - Watchhouse Juwel art & ribelliOnze ambacht


Onze ambacht

Ambacht en trends komen samen bij het WatchHouse by Juwel Art.

Ontwerp
Het WatchHouse by Juwel Art staat bekend om de ruime collectie zelf ontworpen en vervaardigde sieraden. Passie en vakmanschap, gecombineerd met de trends van nu is dat waar het WatchHouse voor staat. Het daagt ons uit om een sieraad te ontwerpen dat uniek is en perfect bij u past.

Horlogereparatie
Met onze eigen horlogemaker in huis zijn wij in staat defecte horloge’s te herstellen. Een kapot of beschadigd glas, het vervangen van de band tot het repareren van het uurwerk. Niks is te gek voor onze horlogereparateur.

Memoriesieraden
Met enige trots laten wij u kennis maken met onze memoriesieraden. Sieraden waarmee u een herinnering dicht bij  u draagt. Uw wens gecombineerd met onze expertise zorgt voor het ontwerp dat u blij maakt.

Trouwringen
Trouwringen, relatieringen en vriendschapsringen ontwerpen wij graag. Wellicht vindt u uw droomringen in onze ‘Rings for Two’ collectie of doet u inspiratie op voor een eigen ontwerp. Ook de stijlvolle trouwringen van Auro Design en Honeymoon vindt in de collectie.

Collectie
In onze collectie hebben wij een groot scala aan horloges en sieraden van trendy merken die zichzelf bewezen hebben zoals: Casio, ZinzI, Vendoux, Mondaine, Edifice, Melano en Quoins. Dit is zomer een greep uit onze brede collectie sieraden en horloges.

Voor ons maakt het geen verschil om wat voor sieraad of horloge het gaat.
Met kennis en passie creëren wij een passend sieraad of herstellen
het sieraad of horloge weer naar wens.


WatchHouse by Juwel Art
Goudsmederij & Reparaties

Lange Tiendeweg 17
2801 KD Gouda
0182 78 63 38
06 38 82 47 54
watchhouse@live.nl

http://www.watchhouse.nl/


..